Начало

АВА ПАРК - Вашият зелен адрес

Ава Парк предоставя висококачествени градинарски услуги, които са базирани на дългогодишни практически опит и знания.

Ние можем да създадем Вашата градина - мечта. Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите нашите съвети и идеи!
Нашата компания е създадена през 2000 г. и оттогава извършва градинско и парково строителство, като постоянно се стреми да интегрира в своята работа всички новости в озеленяването.

Ние разполагаме със собствена производствена база, в която произвеждаме декоративни дървета, храсти и цветя доскоро непознати в България.
АВА ПАРК разполага с всички машини необходими в процеса на озеленяване.

Благодарение на тясното сътрудничество с колеги от Италия, АВА ПАРК внедрява в работата си много новости в борбата с ерозионните процеси при наклонени терени и скатове за постигане на пълен ерозионен контрол. За тази цел нашата компания закупи хидропосевна инсталация за засяване на укрепващи тревни смески по магистрали и пътни участъци. С новото оборудване нашият екип вече постига първите си успехи в това начинание. След консултации с чужди специалисти АВА ПАРК успява да овладее и започва да прилага нови методи за производство на растения и поддръжка на съществуващите насаждения в градската среда.

Реклами