Начало

Горска и градинска техника

ДИКАР КОНСУЛТНожици за жив плетМоторни косиУреди за почистване

ДИКАР КОНСУЛТ ООД - Фирма с натрупан повече от 18 г. опит в областта на търговията с професионални машини и инструменти.
Фирмата предлага: Електроинструменти; Горска и градинска техника; Малогабаритна селскостопанска техника; Трактори и селскостопански инвентар; Навигационни системи за селското стопанство; GPS за измерване на площи; Професионална почистваща техника; Електрически и моторни помпи; Геодезични инструменти;
ДИКАР КОНСУЛТ прави доставка в цялата страна, като фирмата има търговски обекти в градовете Плевен, Габрово, Севлиево и Троян.
Предлаганите от фирма ДИКАР КОНСУЛТ машини и инструменти са от водещи призводители и oтговарят на стандартите за качество и изискаванията за безопасност на ЕС.
Електронен магазин за продукти на STIHL и VIKING: http://www.stihl-bg.com

Последно добавени фирмени продукти
Моторна коса

Лека градинска техника - моторни коси, моторни храсторези и тримери. Различни видове коси и храсторези за професионална и лична употреба.

Моторна пръскачка

Мощна пръскачка за разпръскване на гранулат, посадъчни семена и препарати за растителна защита. Голям обхват на разпръскване. Обемен резервоар за разпръскваното вещество.

Електрическа косачка

Леката електрическа косачка ME 340 е идеална за поддръжка на равни тревни площи до 350 м². Височината на косене се регулира много лесно, а кошът за трева се изпразва без усилиe.

Реклами