Начало

Декоративна растителност и озеленяване

Градински център НезабравкаОзеленяване хотел Кооптурист КитенОзеленяване частен дом ВарнаОзеленяване частна кооперация Варна

   Градински център и разсадник Незабравка е създаден през 2005 година с цел развитие на малък, семеен бизнес. Но макар, че съществуваме отскоро, вече успяхме да спечелим авторитет и известност, защото залагаме на доброто качество на продукцията и на коректно и сериозно отношение към клиентите.
Градинският център се намира във Варна, квартал Виница, в съседство с курортен комплекс Св. Константин и Елена. Притежаваме и малък цветарски магазин в центъра на същия квартал.
Половината площ е заета от многообразна контейнерна растителност с отлично качество, а другата половина е превърната в мострена градина.
Тук в продължение на години садим и оформяме кътове с най-интересните и атрактивни екземпляри от растенията, които предлагаме на пазара. На мен лично най-любима ми е композицията от декоративни треви и мини-върби около миниатюрното езерце.
Тук клиентите ни могат сами да се уверят, как с труд и любов могат да превърнат едно обикновено парче земя в кътче от Рая - романтично и красиво. От нас всеки може да получи съвет или идея, как да оформи градината си, как да се грижи правилно за храстите и цветята или как да постигне желания изумруден цвят на моравата. Ежедневието на всички хора в България е изпълнено със стрес. Докосването до живата и нежива природа, до чистата сила на растение, дърво, камък и вода носи несравнима наслада и спокойствие, зарежда с положителна енергия.
За да улесним клиентите си предлагаме и онлайн пазаруване в нашия интернет магазин www.shop.nezabravkaflowers.com

Реклами