Начало

Международно изложение ВОДА СОФИЯ

ВОДА СОФИЯ

От 28 до 30 май 2014 г. в Интер Експо Център - София, ще се проведе за осми пореден път специализираната изложба ВОДА СОФИЯ. Организатори са Агенция Булгарреклама, Българската асоциация по водите (БАВ) и WASSER BERLIN.
Организаторите мобилизират своя потенциал с оптимизъм, тъй като много компании активно проявяват интерес към изложбата. В листата на участниците са големи и авторитетни компании, някои от които традиционни изложители, като HOBAS Bulgaria, Culligan България, HTI България, Алмекс, Сен-Гобен Констракшън Продъктс България, Енвирохеми България, Келмапласт България, Индустриал Партс, Водком България и много други. Освен традиционни изложители се включват и нови кандидати за дебют на изложбата в София.
Чуждестранните компании също поддържат траен интерес към българското изложение. Свое място на изложението вече са избрали фирми от Германия, Турция, Гърция, Чехия.
Иновативният заряд на експонатите – модерна техника, машини, технологии, инсталации, цялостни системи, конструкции и др., се обогатява непрекъснато. Ценните практики по ефективното управление на водните ресурси на много държави ще станат достояние на повече компании, нарастват и шансовете за добри сделки и стабилно партньорство на компаниите.
Научните, проектантските, инженерните екипи и специалистите по инфраструктура и хидропроекти ще открият много решения - синоним на иновация, качество и енергоспестяване по съвременните стандарти на водния мениджмънт.
На 28 и 29 май 2014 г. по време на ВОДА СОФИЯ ще се проведе шестата международна конференция БУЛАКВА, организирана от Българската асоциация по водите на тема “Иновативни решения за водния сектор”. Конференцията по традиция е едно от важните събития в програмата на БУЛАКВА, която включва провеждането и на редица други делови форуми - тематични семинари, презентации и други инициативи в полза на бизнеса и неговото международно партньорство.
По същото време (28-30.05. 2014 г.) в изложбения комплекс на столицата ще се проведе и 43-ата специализирана изложба за контролно-измервателна апаратура БУЛКОНТРОЛА.
Повече информация за събитията на www.watersofia.com , www.bulcontrola.com, www.bwa-bg.com

Реклами