Начало

Озеленяване и ландшафтно проектиране

Градина 2Озеленяване на дворх. ЛуксорГрадинаГрадинаДвор

   Ние ще проектираме, изградим и поддържаме Вашата градина с внимателно подбрани качествени материали и професионална техника. Нашите специалисти подхождат еднакво отговорно и коректно към възложената работа, без значение колко голям е обектът. Можете да разчитате на оригинални идеи, индивидуални предложения и перфектно изпълнение при спазване на всички изисквания и срокове.
Дружеството е основано през 2006 година. Състои се от ландшафтни архитекти, инженери и озеленители и вече има богат опит в зелената практика, градинския дизайн и ландшафтното проектиране. Ние задоволяваме нуждите на най-претенциозните клиенти, озеленявайки и поддържайки десетки хотели, вили, частни дворове, общински паркове и покривни градини. Гордеем се с приноса си към ваканционно селище „Созополис” (гр. Созопол), „Бургас Плаза” (молът в гр. Бургас), хотел „Палацо” (к.к. „Сл.Бряг”), хотел Луксор (с. Св. Влас) и други големи обекти.

Последно добавени фирмени продукти
Идеен проект озеленяване

Идеен проект за озеленяване на обект "Жилищна сграда с магазини в партера" - основа за създаване на работен проект за озеленяване, съобразен с изискванията и данните от геодезическото заснемане на

Проект за озеленяване

Проект за озеленяване и изграждане на подземна автоматизирана поливна система - частен двор.

Реклами