Начало

Поливни системи, капково напояване и озеленяване

Евростил 06 ЕООД

ЕВРОСТИЛ 06 ЕООД гр.Стара Загора

За Нас: Ние сме млада и бързо развиваща се компания. Ако обичате природата и искате нейната красота близо до вас, доверете ни се. Ние ще създадем вашето собствено райско кътче и ще ви го запазим красиво задълго! Фирмата е специализирала в озеленяването и изграждането на автоматизирани напоителни системи. Нашето мото е ... Бързо,красиво,евтино

Качество

Ние работим с продукти на RAIN BIRD и HUNTER - водещи фирми в областта на напоителната техника на световния пазар. Богатата и разнообразна продуктова листа на тези фирми ни дава възможност да подберем най-подходящата поливна техника в зависимост от изискванията на клиента, релефа, почвените особености и растителността. Напоителните системи са изградени изцяло под земята. Специален програматор контролира всички разпръсквачи и клапани, като по този начин се постига висока икономия на вода, по-добро нормиране и равномерно поливане.
Консултации

Фирма "ЕВРОСТИЛ 06" предлага консултации за озеленяване, поддържане на зелените площи и борба с вредители. Консултациите, свързани с изпълнени от нас обекти са безплатни.

Реклами