Начало

Разсадник Манчеви

Разсадник МанчевиThuja occidentalis - Западна ТуяТопиарии от Западна ТуяЮниперус Вергиняна Блу АроТопиарии от Западна ТуяРазсадник

Разсадник Манчеви е семейно начинание специализирано в производството на декоративна растителност и разсади на туя.
Ние предлагаме изцяло собствена продукция, отличаваща се с високото си качество, разнообразие и конкуретни цени. За да отговорим на всички изисквания на пазара, ние имаме възможност да обслужваме клиенти на територията на цялата страна. Предлагаме и засаждане и растителност.
Растения за жив плет - лугуструм, туя източна и др.
Вечно зелени иглолистни - туя източна, западна и смараг.
Широколистни с опадливи листа - ясен, албиция , див рошков.
Растения за алпинеуми - сабина, радиканс, и други.
Разсадник "Манчеви" притежава всички необходими разрешителни за производство и продажба на декоративна растителност. За удобство на своите клиенти и пълна прозрачност на дейността фирмата издава фактури.

Разсадникът се намира в с. Лесичери, община Павликени, област Велико Търново. Селото е в подножието на връх Кутра. От него има връзка за селата Дъскот, Дичин, Стамболово, Мусина, Самоводене. На около половин километър от селото минава река Росица, един от притоците на река Янтра. Климатичните условия благоприятстват отглеждането на зеленчукови и овощни култури. През 20 години на миналия век много градинари от селото са работили в Румъния и Унгария. В подножието на хълма почвените условия са много подходящи за лозови насаждения.

Реклами