Начало

Тревни смески, тревен чим, озеленяване, хидропосев от ТОТЕХ

Датски и френски тревни смески ТотехПроизводство на тревен чим ТотехЗатревяване чрез хидропосев ТотехОзеленяване на частни и обществени терени ТотехГеотекстил ТотехИзграждане на спортни терени Тотех

Фирма Тотех е мащабен производител на тревен чим в България. Тревният чим има редица предимства, което го прави предпочитан метод при експресно и трайно затревяване на всякакъв тип терени. Тотех произвежда тревен чим спорт - устойчив на натоварване, за слънчеви терени и тревен чим за сянка.
В Тотех чимовете се предлагат на големи рула 30 кв.м /с размери 40х0,76 ширина/ и малки рула /с размери-ширина 46 см. и дължина до 100 см./ и на плочи със съответните размери. От 2012 г. Тотех разполага и с чимополагаща машина, за монтаж на големи рула. Този размер чимове е подходящ за изграждане на спортни терени или обширни паркови и дворни пространства. С механизирането на този процес сроковете за полагане значително се съкращават. Именно това предимство е приоритет само на нашата фирма в България. Фирмата разполага с бази за производство на тревен чим в с. Негован /обл.София/ и с. Старо Оряхово /обл.Варна/.
Дейността на Тотех включва още внос и търговия на тревни смески на водещите европейски фирми CARNEAU - Франция и DLF Trifolium – Дания.
Смеските са подходящи за затревяване на различни видове терени – частен двор, пространството пред жилищния ви блок, игрища за голф, футбол, езда, ръгби…
Всички видове тревни смески са с гарантирана кълняемост и притежават сертификат за качество. Култиварите, които ги изграждат са съобразени с нашите климатични и почвени условия.
Озеленяването е една от приоритетните ни дейности. Предлагаме озеленяване, затревяване и зачимяване на частни и обществени терени. Затревяване чрез хидропосев.

Последно добавени фирмени продукти
Тревен чим големи рула Тотех

Тревният чим има редица предимства, което го прави предпочитан метод при експресно и трайно затревяване на всякакъв тип терени.

Тревен чим Тотех

Тотех е мащабен производител на тревен чим в България. Тревният чим е трева, отгледана предварително в продължение на година, предназначен за трайно създаване на всякакъв тип тревни площи.

Затревяване чрез хидропосев Тотех

Хидропосевът е метод за засяване на трева на трудно достъпни и наклонени терени, като осигурява бързото и безпроблемно достигане до тези повърхности.

Реклами